Szaki Cakes

Fagyasztott kürtőskalács

Forgalmazd TE is az ország egyik legfinomabb kürtőskalácsát!

Hogyan?

Fagyasztott kürtőskalácsaink három különböző módon is elérhetőek.

1. Nyers, formára tekert, fagyasztott kürtőskalács tészta 

A PRYMO félkész, fagyasztott kürtőskalács koncepciója az egyetlen kürtőskalács szabadalom.

A rendszer lényege, hogy a kürtőskalács tésztát a PRYMO üzemében állítjuk elő, majd lefagyasztjuk. Az üzletekbe a kürtőskalács tészták már így, félkész állapotban érkeznek megspórolva ezzel rengeteg munkát és plusz eszközt.

A fagyasztott kürtőskalács tésztát a helyszínen csak keleszteni és sütni kell. Ilyen egyszerű.

Nincs selejt, könnyű elszámolni. Nincs trükk, darab-darab.

Nincs szükséged sem receptre sem kísérletezésre. 20 évnyi tapasztalatunk és több tízezer, visszatérő vásárlónkat nyered meg azonnal! A helyszínen nincs szükség egyéb alapanyagokara, dagasztásra, nyújtásra és tekerésre sem. A fagyasztott kürtőskalács tésztákat egyetlen mozdulattal a sütőfára kell húzni és behelyezni őket a kelesztőbe, majd a sütőbe. 

A félkész termékek miatt a munkafolyamat jelentősen lerövidül, így a munkaköltségen is rengeteg pénzt spórolhatsz. 3-4 fős személyzet helyett 1 ember készíthet akár napi 400 kürtőskalácsot

Semmilyen eszközt nem kell vásárolnod, mindent bérelhetsz tőlünk egy kedvező havidíjért!

Érdekel a rendszer? Akkor kattints a tovább gombra!

2. Készre sütött, fagyasztott kürtőskalács – csomagolva 

Ha nem szeretnél se dagasztani, se tekerni, sem keleszteni és sütni akkor ezt neked találtuk ki!

A kürtőskalácsokat üzemünkben megkelesztjük, sütjük és készre csomagoljuk viszonteladóink számára. A csomagolás után -40°C -ra sokkoljuk őket. A gyorsfagyasztásnak köszönhetően száradás és minőség vesztés nélkül megőrzik minőségüket. 

Készre sütött, fagyasztott kürtőskalácsainkat 20db-os kiszerelésben szállítjuk partnereinknek.

A helyszínen nincs dagasztás, nincs tekerés de még kelesztés és sütés sem! A kalácsok felolvasztásához sincs szükség külön gépre, szobahőmérsékleten 20-25 perc alatt teljesen felengednek. 

Az elmúlt 15 évben közel egymillió készre sütött, fagyasztott kürtőskalácsot adtak el partnereink. Ennyi ember nem tévedhet! 🙂

Érdekel a rendszer? Akkor kattints a tovább gombra!

3. Fagyival tölthető, készre sütött, fagyasztott kürtőskalács tölcsér – 2 méretben!

Ha fagylaltot árulsz és szívesen bővítenéd a kínálatod fagyival töltött kürtőskaláccsal, de nem szeretnél helyben sütni akkor itt a megoldás!

Kürtőskalács tölcséreinket a normál kürtőskalácsokkal megegyezően üzemünkben dagasztjuk, tekerjük, kelesztjük és sütjük is. Jelenleg két méretben forgalmazzuk őket, a kissebbet lágyfagylalthoz, a nagyobbat pedig gombócos fagylalthoz ajánljuk. 

A tölcséreket sütés után -40°C-on sokkoljuk majd 20 és 30db-os kiszerelésekben csomagoljuk. 

A helyszínen nincs szükség sütőre vagy melegítő eszközökre, a tölcsérek néhány perc alatt kiolvadnak ezért rögtön mehet bele a fagyi! 🙂 

Érdekel a rendszer? Akkor kattints a tovább gombra!